Жените успяват да бъдат по-щастливи от мъжете

Жените определено са по-щастливи от представителите на мъжкия пол. Разликата между мъжкото и женското щастие е 15 минути на ден. И мъжете и жените обичат да си почиват вкъщи и да гледат телевизия, но мъжете имат повече "отрицателно" време.

2010-03-11 15:01:36
Жените успяват да бъдат по-щастливи от мъжете
Жените определено са по-щастливи от представителите на мъжкия пол. Разликата между мъжкото и женското щастие е 15 минути на ден. И мъжете и жените обичат да си почиват вкъщи и да гледат телевизия, но мъжете имат повече "отрицателно" време. Ако съберем приятните и неприятните дейности, мъжете имат 10 минути по-малко време за удоволствия и шест минути правят неща, които не им допадат.

И мъжете и жените се радват, когато правят нещо, което им харесва, но жените успяват да извлекат повече удоволствие от това. В ежедневието на жените има един голям минус, който определено не им носи удовлетвореност (или се харесва на малък процент от тях, които си падат по чистотата и готвенето) - домакинството у дома, което отнема на една жена по 90 минути дневно. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия